top

RIONEDdag 2024

01 februari 2024

Deze editie van de RIONEDdag zijn we benieuwd naar uw accurate kennis, netwerk, verhalen, ervaringen en aanpak als stedelijk waterbeheerders. De programmering en aankleding van deze editie sluit aan bij ons jaarthema ‘Kennis voor elkaar’. U kunt uw kennis bijspijkeren in een van onze microcursussen of meedenken met Jong waterbeheer over wat we kunnen doen om nieuwe mensen aan te trekken voor ons waardevolle vakgebied.

Tijdens deze vakdag nemen we deelnemers mee in een tijdreis langs de ervaringen van verschillende generaties stedelijk waterbeheerders en worden visies naar de huidige en toekomstige opgaven in energieke keynotes van weerman en poolonderzoeker Peter Kuipers Munneke en futuroloog Richard van Hooijdonk nader belicht.

Komt u ook naar de RIONEDdag op donderdag 1 februari? Meldt u dan uiterlijk dinsdag 30 januari 2024 aan. Neem deze editie eens een collega mee om ook in de wereld van het stedelijk waterbeheer te duiken; zo brengen we op 1 februari Kennis voor Elkaar gelijk in uitvoering!