top

Experience bodemdaling

Het Kenniscentrum heeft de Experience Bodemdaling ontwikkeld om gesprekken over de aanpak van bodemdaling en funderingsproblemen verder te helpen. In de Experience komen, door middel van korte videoportretten, 12 particulieren en professionals aan het woord over urgentie én oplossingen. Ze brengen met hun visie en ervaring het gesprek op gang. De digitale kaarten in de Experience maken de achtergronden inzichtelijk.
Daarmee worden vragen als: “Hoe snel daalt de bodem bij mij in de regio en wat is de relatie met de grondwaterstand?”, snel beantwoord.

 

De Experienceruimte bij het KBF kan gereserveerd worden en je kunt de Experience Bodemdaling ook (kosteloos) online bekijken.
Heb je inlogcodes van ons ontvangen voor de online Experience, klik dan op de onderstaande knop.

Wil je een gesprek organiseren over bodemdaling en funderingsproblemen, dan kun je, samen met je gesprekspartners de Experience bezoeken. Dat kan op onze fysieke locatie in Gouda én online.
Wil je de Experience ruimte in Gouda boeken of wil je de toegangscode ontvangen voor de (gratis) online Experience, stuur dan een mail naar Experience@kbf.nl  
We nemen dan snel contact met je op.

In de Experience Bodemdaling worden voorbeelden getoond van mensen en organisaties die werken aan de oplossing van bodemdaling en funderingsproblemen. Wil je deze voorbeelden bekijken, klik dan op onderstaande button.

 

Impressie Experience Bodemdaling in Arti Legi